Shiloh Shepherds.nl

ISSA. INTERNATIONAL SHILOH SHEPHERD ALLIANCE

Wie is online

We hebben 22 gasten en geen leden online

The Dutch Ladies naar Homecoming!

Yeah, het is er dit jaar toch van gekomen, Zwanet en ik samen naar het voor mijn gevoel mekka van de Shiloh Shepherd. Na een voorspoedige heenreis aangekomen in Cuba bij het hotel waar we de komende dagen zouden verblijven. Op de eerste dag hadden wij een afspraak bij Lisa, jawel op New Zion. Woh ik had de kriebels in mijn buik, we gingen naar het hart, naar de bakermat van de Shiloh. Daar aangekomen zie je al de honden die er voor zorgen dat wij in Nederland ook kunnen genieten van zo een prachtig ras. Indrukwekkend! Daarna wat sightseeing gedaan en woensdag was de start van de HC. Zwanet en ik konden helpen bij het klaarzetten van de prijzentafel……… nou dat was een indrukwekkend en letterlijk kleurrijk gebeuren, wat een mega prijzen en rozetten.

Toen kwamen de honden de mensen nog meer honden nog meer mensen. Ik heb genoten, leuk om de mensen te ontmoeten en nog veel leuker om zoveel Shilohs bij elkaar te zien. Goed om te zien dat het niet allen exterieurmatig mooie honden zijn maar ook de karakters zijn geweldig. Ook goed om te constateren dat we het in Nederland goed doen, complimenten voor Dutch Pride Shilohs voor hun inzet en inzicht.

Voor je het weet is het weer zondagavond en moet je afscheid nemen van de mensen en honden die je in die paar dagen bent gaan waarderen. Volgende dag via Niagra Falls naar huis en nu alweer een paar weken nagenieten van een mooie ervaring. En nu maar wachten en wachten …..en hopelijk hebben wij dan dit jaar eindelijk onze eigen echte one and only Shiloh Shepherd.

Anja

 

prijzen